Islagkage med havtornis, hvid chokoladeparfait og brændt marengs

Islagkage vil med sikkerhed imponere dine gæster! Især når den laves af havtornis, hvid chokoladeparfait og brændt marengs.

Islagkage med havtornis, hvid chokoladeparfait og brændt marengs
31-60 min.

(0)

July 26, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: I alt mindst 10 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 20 cm i diameter
  • lagkageplast
  • en halvkugleform af silikone, 11 cm i diameter
  • en sprøjtepose med glat tylle
  • en lille gasbrænder

Sådan gør du

Tip!

Du skal bruge lagkageplast (eller konditorfolie) til opbygningen af islagkagen. Det kan købes i ruller i stormagasiner, isenkrambutikker og på nettet, fx metteblomsterberg.dk. En halvkugleform af silikone kan købes på kunstogkokkentoj.dk. Alternativt kan du bruge en lille rund skål med samme diameter (ca. 11 cm), som du beklæder med husholdningsfilm indvendigt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'