Islagkage med brownie, Baileys-is og jordbæris

Denne islagkage består af tre lækre lag i form af en intens browniebund, en cremet Baileys-is og en frisk jordbæris. Desserten afsluttes med chokoladeganache og jordbær på toppen.

Islagkage med brownie, Baileys-is og jordbæris
31-60 min.

(2)

August 7, 2019 af Josefine Rubeck OlesenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Frysetid: 6-7 timer, heraf 1 time og 20 minutter i ismaskine.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Har du ikke en ismaskine, kan du blot hælde ismassen direkte i formen. Stil formen på køl i mindst 4 timer, inden du laver jordbærisen, så Baileys-isen kan nå at sætte sig.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'