Islagkage med brombæris og lakridsbund

Den lyslilla brombæris med crunchy lakridsbund leder tankerne hen på lune sommerdage i haven, lavendler i fuldt flor og bugnende bærskåle.

Islagkage med brombæris og lakridsbund
0-30 min.

(0)

November 30, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid: Mindst 8 timer, gerne natten over.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en aflang brødform, ca. 22 x 7 cm

Sådan gør du

Tip!

Den letsaltede lakridsbund giver et spændende modspil til den søde is, men lakridspulveret kan sagtens udelades, hvis du ønsker en mere neutral smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'