Iskager med ananas-mangosorbet

25. juli 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Hvorfor tage forbi kiosken, når du selv kan fylde fryseren med iskolde lækkerier? Kombinér en sprød bund af mysli med en forfriskende sorbet med mango og ananas, så har du snart hjemmelavede iskager.

Bemærk
Køletid: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smør og glukosesirup i en gryde. Fjern gryden fra varmen, og rør mysli og kokosmel i. Rør blandingen godt sammen.
Beklæd en rugbrødsform med bagepapir. Hæld blandingen i formen, og pres den godt sammen.
Kog sukker, ananassaft og limesaft i en gryde, til sukkeret er opløst. Afkøl sukkerlagen.
Blend sukkerlag, mango og ananas i en blender.
Hæld blandingen i en bøtte. Sæt den i fryseren, indtil den har konsistens som sorbet.
Fordel isen over kokosbunden i kageformen. Dæk isen med husholdningsfilm. Sæt kageformen i fryseren i mindst 3 timer.
Skær kagen i 8 skiver, og servér den straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar