Iskage med med to slags is

Islagkagen består af to slags kagebunde og to slags hjemmelavet is. Det er ikke besværligt at lave de to iscremer, for de består af samme base. Resultatet er en rigtig festlig islagkage, som du kan forberede i god tid, så den står klar i fryseren og blot skal pyntes med bær og marengskys lige før servering.

Iskage med med to slags is
31-60 min.

(0)

June 30, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Frysetid: Mindst 8 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 aflang bageform, ca. 25 x 12 cm.

Sådan gør du

Tip!

Når islagkagen er helt frossen, kan du tage den ud af fryseren og skære kanterne til hele vejen rundt. Så får du en mere skarp islagkage med et flottere snit.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'