Iskaffe med lys sirup
31. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
En dejlig kold iskaffe er lækker og læskende på alle tider af året.
Ingredienser
Sådan gør du
Bryg kaffen, og sæt den på køl i en kande, til den er afkølet.
Fordel kaffen i 4 glas, og rør 1 tsk. lys sirup ud i hvert glas kaffe.
Fyld 4 isterninger i hvert glas, og top med kold mælk. Servér straks.
Tip!
Har du en mælkeskummer, så skum gerne den kolde mælk op, inden du hælder den i glassene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste iskaffe!