Iskaffe med karamelsirup

22. juli 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Nyd en iskold og skøn iskaffe på sommerens varme dage. Denne udgave er ned karamelsirup, der gør den lækker dessert-agtig.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel knust is i 2 glas.
Hæld mælken i glassene, og rør rundt.
Hæld herefter friskbrygget espresso og karamelsirup i glassene, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar