Iskaffe med chokoladesauce og hindbær
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jakob Helbig
Kold og super lækker iskaffe med chokoladesauce og hindbær – det er svært at sige nej til!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og læg den i en varmefast skål.
Bring fløden i kog i en lille gryde, og hæld den over chokoladen.
Rør, til chokoladen er helt smeltet, og saucen har en tyktflydende konsistens.
Fordel den kolde kaffe i bunden af glassene.
Fyld op med vaniljeis, og top med lun chokoladesauce og hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk