Isdessert med makroner og havtornsirup

Havtorn er spækket med vitaminer, men smagen er syrlig, så de kræver en del sødt modspil. Prøv f.eks. at koge dem med æblejuice og lidt sukker, så har du alletiders sirup til en hurtig og lækker dessert.

Isdessert med makroner og havtornsirup
0-30 min.

(0)

November 27, 2020 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Tip: Du kan købe frosne havtorn i velassorterede forretninger året rundt og friske i august-september. Prøv også at gå på jagt efter buskene selv, typisk finder du dem tæt ved havet. Grenene er fyldt med torne, men tricket er, at du skal plukke hele grenen og lægge den i en pose, som du putter i fryseren derhjemme. Når grenen er dybfrossen, kan du slå den ned i et bord og dermed løsne bærrene.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'