Isbarer med hindbær-passionsfrugt-is
9. august 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små lækre og læskende isbarer med et friskt og eksotisk fyld af hindbær-passionsfrugt-is. En dejlig dessert oven på en tung middag eller når du bare har lyst.
Bemærk
Køletid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl hindbær. Halvér passionsfrugterne, og si kerne fra. Blend hindbær, sukker, fløde og mælk sammen i en blender, og smag til med passionsfrugtsaft.
Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fordel isen i en boks beklædt med bagepapir, og glat den ud, så den er cirka 3 cm høj. Sæt isen i fryseren natten over.
Tag isen op af fryseren, og skær den i små aflange stykker. Stik hurtigt en tandstik minimum halvvejs ind i den ene ende af hvert stykke. Sæt dem tilbage i fryseren.
Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas. Tag én isbar ud ad gangen, dyp den i chokoladen, mens du holder fast i tandstikken, og læg isbaren tilbage i fryseren. Gentag med resten.
Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad, og fyld den i en frysepose. Tag isbarerne ud af fryseren. Klip et lillebitte hul i det ene hjørne af posen med smeltet chokolade.
Pynt isbarerne med chokoladen i et tilfældigt mønster. Fjern tandstikkerne, og servér straks, eller opbevar isbarerne i en boks i fryseren.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk