Is-roulade med hindbær og vanilje
22. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En is-roulade er både enkel og uimodståelig, og så kan den forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pisk æg og sukker med en elpisker i en skål, til det er lyst og luftigt. Sigt mel, kakao og bagepulver i dejen, og vend den forsigtigt sammen med en dejskraber.
Smør dejen ud i et tyndt lag på en bradepande med bagepapir, og bag den i ovnen i 7-8 minutter. Vend straks kagen ud på et andet stykke bagepapir, og rul den forsigtigt sammen. Afkøl.
Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den blive lidt blød. Skyl og tør hindbærrene.
Rul kagen ud, og fordel halvdelen af hindbærrene ovenpå. Fordel vaniljeisen over hindbærrene, og rul kagen sammen til en roulade.
Sæt rouladen i fryseren indtil servering. Servér rouladen sammen med de resterende hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk