Is med romrosiner
25. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Is med romrosiner er overraskende nemt at trylle sammen selv. Lad rosinerne trække i en god rom, så klarer ismaskinen resten af arbejdet. Isen kan selvfølgelig også laves uden maskine.
Bemærk
Frysetid: 12 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Bland rom og rosiner i en skål, og lad rosinerne trække i 30 minutter.
Pisk fløden luftig, og vend sødmælken i.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt, og vend det sammen med fløden.
Hæld blandingen i en ismaskine. Kør blandingen, indtil den begynder at blive mere fast.
Vend rosinerne i ismassen, og kør den i ismaskinen, indtil den er fast.
Sæt isen i fryseren i mindst 12 timer.
Tip!
Har du ikke en ismaskine, kan du blande rosinerne direkte i massen og komme isen i fryseren.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk