Is med romrosiner

25. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Is med romrosiner er overraskende nemt at trylle sammen selv. Lad rosinerne trække i en god rom, så klarer ismaskinen resten af arbejdet. Isen kan selvfølgelig også laves uden maskine.

Bemærk
Frysetid: 12 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Bland rom og rosiner i en skål, og lad rosinerne trække i 30 minutter.
Pisk fløden luftig, og vend sødmælken i.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt, og vend det sammen med fløden.
Hæld blandingen i en ismaskine. Kør blandingen, indtil den begynder at blive mere fast.
Vend rosinerne i ismassen, og kør den i ismaskinen, indtil den er fast.
Sæt isen i fryseren i mindst 12 timer.

Tip!

Har du ikke en ismaskine, kan du blande rosinerne direkte i massen og komme isen i fryseren.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar