Is med jordbær og yoghurt

9. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den friske og søde jordbæris kan snildt nydes i solen uden dårlig samvittighed.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbær, og blend dem sammen med yoghurt og flormelis i en foodprocessor eller blender, til konsistensen er cremet.
Kør iscremen til is i en ismaskine, eller fordel den i en fryseegnet beholder, og læg den i fryseren i mindst 4 timer under jævnlig omrøring.
Skyl jordbærrene, og skær dem i skiver. Skyl og tør skovsyre.
Lav kugler af isen med en isske, og fordel dem i skåle. Top med jordbær og skovsyre, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar