Ingefærtrøfler

De her trøfler er proppet med både frisk og syltet ingefær og skal blot rulles i kakao. Lækker, lille sag til f.eks. en espresso - super i en konfektskål.

Ingefærtrøfler
0-30 min.

(1)

December 15, 2022 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Bemærk:Er det umuligt at få chokolade og nougat til at smelte, kan du sætte skålen over et vandbad et øjeblik (skålen må ikke røre vandet).

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Det er meningen, at trøflerne skal være rustikke, så bryd dem blot i grove stykker. Du kan også trille dem til fine kugler - det tager blot lidt længere tid. Opbevar trøflerne i en bøtte med kakaopulver, og tag dem op med en hulske inden servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'