Ingefærsnitter
31. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Småkagerne er let krydrede og har en lækker sej konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Pisk smør, sukker, vaniljesukker og sirup cremet i en skål med en elpisker. Bland hvedemel, ingefær, bagepulver og salt, og rør det i dejen med en ske, til dejen er ensartet.
Del dejen i tre lige store stykker, og form dem til ruller. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, og tryk dem ud til let flade stænger.
Pensl stængerne med sammenpisket æg, og drys med finthakkede mandler. Bag stængerne i ovnen i ca. 12 minutter, til de er gyldne, men stadig let bløde.
Afkøl stængerne en smule på bagepladen, og skær dem herefter i ca. 25 aflange snitter. Flyt dem over på en bagerist, og afkøl dem helt. Opbevar snitterne i en lufttæt beholder indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk