Ingefærsmåkager med snedrys

29. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Krydrede, bløde og sprøde småkager, der emmer af jul.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Pisk smør, sukker og farin sammen med en elpisker i en skål. Rør ægget i, men undlad at piske.
Hak syltet ingefær og chokolade groft, og riv frisk ingefær fint. Vend det hele i dejen.
Bland mel, stødt ingefær, kanel, kardemomme, allehånde, nelliker, bagepulver og salt sammen i en skål, og vend det i dejen.
Tril dejen til ca. 25 kugler, og læg dem på bagepapir på 2 bageplader. Bag småkagerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Vend de varme småkager med flormelis i en skål, og afkøl dem helt på en bagerist. Opbevar kagerne i det resterende flormelis i en kagedåse.

Tip!

Du behøver ikke at rulle småkagerne i flormelis, men det giver dem en dejlig blød konsistens og et julet look.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar