Ingefærshot med gurkemeje og havtorn

26. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Skal der vitaminer indenbords, er ingefærshots noget, der kan mærkes. Ikke mindst i halsen, når du drikker det!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefær og gurkemeje, og skær det i mindre stykker. Hæld ingefær, gurkemeje, havtorn samt skal og saft af citron og appelsin i en gryde. Hæld vandet over, kog det op, og lad det simre i 20 minutter under låg. Tilsæt sukkeret, og lad det simre videre i endnu 10 minutter.
Lad det køle helt af, sigt væsken, og hæld den på flaske. Opbevar den køligt i op til 2 uger.

Tip!

Gurkemeje smitter noget så gevaldigt af, så brug handsker og et skærebræt, der kan tåle det, når du arbejder med det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar