Ingefærmuffins
6. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Ingefær og mandler er en virkelig skøn kombination i disse små, fine kager. De fabelagtige muffins egner sig perfekt til en god kop te.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Smelt smørret. Pisk farin, smør og vaniljekorn sammen.
Tilsæt æggene ét ad gangen, og rør godt ind imellem.
Bland mel, bagepulver, mandler (gem lidt til pynt) og ingefær sammen, og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Smør muffinformene godt, og fyld dem halvt op med dej. Drys med mandler.
Bag kagerne i en 180° varm ovn i 12-14 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk