Ingefærmarinade med lime og citrongræs
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Dejlig ingefærmarinade, der er fin til alle typer fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefær, og bland det med knuste korianderfrø i en skål.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften ud. Bland limeskal og limesaft i skålen.
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, og hak stilken helt fint.
Bland citrongræs og de to slags olie med de øvrige ingredienser. Rør friske korianderblade i.
Lad fiskekødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk