Ingefærmarinade med lime og citrongræs
Dejlig ingefærmarinade, der er fin til alle typer fisk.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- frisk ingefær
- 2 cm
- hele korianderfrø
- 1 tsk.
- usprøjet limefrugter
- 1
- citrongræs
- 1 stilke
- rapskimolie med citron
- ½ dl
- olivenolie eller rapskimolie med chili
- 2 spsk.
- frisk koriander
- 2 spsk.
Sådan gør du
Skræl ingefær, og bland det med knuste korianderfrø i en skål.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften ud. Bland limeskal og limesaft i skålen.
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, og hak stilken helt fint.
Bland citrongræs og de to slags olie med de øvrige ingredienser. Rør friske korianderblade i.
Lad fiskekødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner