Ingefærmarinade med lime og citrongræs

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Dejlig ingefærmarinade, der er fin til alle typer fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefær, og bland det med knuste korianderfrø i en skål.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften ud. Bland limeskal og limesaft i skålen.
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, og hak stilken helt fint.
Bland citrongræs og de to slags olie med de øvrige ingredienser. Rør friske korianderblade i.
Lad fiskekødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar