Ingefærmarinade med lime og citrongræs

Dejlig ingefærmarinade, der er fin til alle typer fisk.

Ingefærmarinade med lime og citrongræs
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
frisk ingefær
2 cm
hele korianderfrø
1 tsk.
usprøjet limefrugter
1
citrongræs
1 stilke
rapskimolie med citron
½ dl
olivenolie eller rapskimolie med chili
2 spsk.
frisk koriander
2 spsk.

Sådan gør du

Skræl ingefær, og bland det med knuste korianderfrø i en skål.
Riv skallen af limefrugten, og pres saften ud. Bland limeskal og limesaft i skålen.
Fjern de yderste blade fra citrongræsset, og hak stilken helt fint.
Bland citrongræs og de to slags olie med de øvrige ingredienser. Rør friske korianderblade i.
Lad fiskekødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'