Ingefærkylling med cashewnødder og røde ris

13. august 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker og saftig kylling stegt i ingefær og jordnøddeolie. Der er garanti for smag af Asien, og med masser af grønt på toppen og røde ris til, er der også noget godt for øjnene.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog de røde ris efter anvisningen på pakken.
Skræl ingefær, og hak det fint. Steg ingefær og kyllingefilet i olie i en wok eller på en stor pande.
Tilsæt cashewnødder og chiliflager, og steg i ca. 4 minutter. Tilsæt sojasauce.
Snit savojkål fint, og vend det i retten. Rens og hak forårsløg, og tilsæt dem.
Steg det hele igennem ved høj varme i 3 minutter, indtil kålen falder let sammen.
Pres saften af limefrugter. Smag til med limesaft, og servér med røde ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar