Ingefærkylling med cashewnødder og røde ris
13. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Lækker og saftig kylling stegt i ingefær og jordnøddeolie. Der er garanti for smag af Asien, og med masser af grønt på toppen og røde ris til, er der også noget godt for øjnene.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog de røde ris efter anvisningen på pakken.
Skræl ingefær, og hak det fint. Steg ingefær og kyllingefilet i olie i en wok eller på en stor pande.
Tilsæt cashewnødder og chiliflager, og steg i ca. 4 minutter. Tilsæt sojasauce.
Snit savojkål fint, og vend det i retten. Rens og hak forårsløg, og tilsæt dem.
Steg det hele igennem ved høj varme i 3 minutter, indtil kålen falder let sammen.
Pres saften af limefrugter. Smag til med limesaft, og servér med røde ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk