Indonesisk kylling med banan og peberfrugt
29. marts 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Bananer giver en dyb sødme til kyllingeretten, så du kan godt skrue lidt ekstra op for de øvrige krydderier, hvis du er vild med mad, der sætter masser af fut i smagsløgene.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 215° varmluft.
Skær kødet i mundrette stykker. Brun det på en pande i olie på alle siderne, og læg dem i et ovnfast fad. Kyllingen skal ikke være gennemstegt, bare have skorpe hele vejen rundt.
Skær løg, peberfrugter og gulerødder i stave og bananerne i skiver. Vend det hele sammen med kyllingen i fadet.
Bland kokosmælk og mangochutney. Rør presset hvidløg, karry og sambal oelek i, og hæld kryddersaucen i fadet.
Bag retten i ovnen i ca. 25 minutter, og servér med kogte ris og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk