Indiske vegetarpandekager med kartoffelfyld
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Disse vegetarpandekager har masser af smag og fylde, selvom de er helt uden kød. Rismelet gør pandekagerne lette, og gurkemejen farver dem smukt gule.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, rismel, salt og gurkemeje i en skål. Rør kærnemælk og vand i, og pisk dejen, til den er ensartet. Steg store pandekager af dejen i godt med olie på en mellemvarm pande.
Skræl kartoflerne; skær dem i tern, og kog dem næsten møre i letsaltet vand. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Rens og hak chilien fint.
Steg løg, hvidløg og chili i olie på en pande, til løgene bliver klare. Tilsæt garam masala, og steg videre i et par minutter. Vend kartoffelternene i, og steg dem, til de er møre. Vend ærterne i.
Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra garam masala.
Smag yoghurten til med salt og peber. Anret fyldet oven på pandekagerne, og top med yoghurt og krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk