Indiske frikadeller med nøddesalat

Saftige frikadeller med smæk på krydderierne serveret med en kansende sprød salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak hvidløg fint, og bland alle ingredienserne til frikadellerne i en skål. Sæt evt. på køl i ½ time.
Form farsen til små frikadeller med 2 skeer. Steg dem i lidt olie på en pande i 12-15 minutter.
Skyl og tør salaten. Rist nødderne på en tør pande, tilsæt krydderier og til sidst honning.
Hæld nødderne over på et stykke bagepapir til afkøling.
Hak hvidløg fint, og bland ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen med salaten.
Skil nødderne ad med fingrene (bræk evt. de største over),og drys dem over salaten.
Servér frikadellerne med nøddesalat og brød.

Tip!

Vil du gerne have frikadellerne ekstra spicy, så tilsæt tørret chili.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar