Indiske frikadeller med nøddesalat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Saftige frikadeller med smæk på krydderierne serveret med en kansende sprød salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak hvidløg fint, og bland alle ingredienserne til frikadellerne i en skål. Sæt evt. på køl i ½ time.
Form farsen til små frikadeller med 2 skeer. Steg dem i lidt olie på en pande i 12-15 minutter.
Skyl og tør salaten. Rist nødderne på en tør pande, tilsæt krydderier og til sidst honning.
Hæld nødderne over på et stykke bagepapir til afkøling.
Hak hvidløg fint, og bland ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen med salaten.
Skil nødderne ad med fingrene (bræk evt. de største over),og drys dem over salaten.
Servér frikadellerne med nøddesalat og brød.
Tip!
Vil du gerne have frikadellerne ekstra spicy, så tilsæt tørret chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk