Indisk spinatgryde med paneer
24. oktober 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Paneer er en indisk ost, som er relativt fast, men mild i smagen. Den er derfor god i gryderetter med masser af krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær osten i grove tern. Skyl chilien, flæk den, fjern kernerne, og hak den fint. Pil løgene, og skær dem i ringe. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl og tør spinaten.
Rist garam masala og sennepsfrø et kort øjeblik på panden i lidt kokosolie. Steg osteternene gyldne på alle sider. Læg osten på en tallerken.
Steg chili og løg på panden, til de er knapt møre. Tilsæt tomaterne, og steg, til de brister. Tilsæt spinat, og steg videre, til spinaten falder sammen. Smag til.
Fordel osteternene over retten, drys med sesamfrø, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk