Indisk saag med lam og spinat

Saag er en indisk dip med masser af grøntsager og krydderier. Spis den fx til lam som i denne ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og skær den i skiver.
Steg løg, hvidløg og chili i smør i en tykbundet gryde, til løgene er klare. Tilsæt garam masala-pasta og ingefær, og lad det stege, til det dufter.
Tilsæt lammekød, og brun det let. Hæld fond ved, og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt herefter tomater fra dåse, og lad retten simre i yderligere 15 minutter.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Pil kernerne ud af granatæblet. Vend ærter og granatæblekerner sammen med de kogte ris. Lun naanbrødene.
Skyl spinaten, og vend den i gryderetten lige inden servering. Smag til med salt, peber og evt. mere garam masala-pasta. Servér med ris og naanbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar