Indisk saag med lam og spinat
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Saag er en indisk dip med masser af grøntsager og krydderier. Spis den fx til lam som i denne ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og skær den i skiver.
Steg løg, hvidløg og chili i smør i en tykbundet gryde, til løgene er klare. Tilsæt garam masala-pasta og ingefær, og lad det stege, til det dufter.
Tilsæt lammekød, og brun det let. Hæld fond ved, og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt herefter tomater fra dåse, og lad retten simre i yderligere 15 minutter.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Pil kernerne ud af granatæblet. Vend ærter og granatæblekerner sammen med de kogte ris. Lun naanbrødene.
Skyl spinaten, og vend den i gryderetten lige inden servering. Smag til med salt, peber og evt. mere garam masala-pasta. Servér med ris og naanbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk