Indisk saag med lam og spinat

Saag er en indisk dip med masser af grøntsager og krydderier. Spis den fx til lam som i denne ret.

Indisk saag med lam og spinat
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
løg
2
hvidløg
4 fed
friske grønne chilier
1
smør til stegning
25 g
garam masala-pasta
1 spsk.
frisk ingefær
10 g
lammekød i tern (fx bov eller culotte)
800 g
lammefond
6 dl
cherrytomater (konserves)
1 dåser
frisk babyspinat
75 g
salt
peber

Tilbehør

ris
6 dl
granatæbler
1
ærter fra frost (optøede)
250 g
nanbrød
4

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og skær den i skiver.
Steg løg, hvidløg og chili i smør i en tykbundet gryde, til løgene er klare. Tilsæt garam masala-pasta og ingefær, og lad det stege, til det dufter.
Tilsæt lammekød, og brun det let. Hæld fond ved, og lad det simre i ca. 30 minutter. Tilsæt herefter tomater fra dåse, og lad retten simre i yderligere 15 minutter.

Tilbehør

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Pil kernerne ud af granatæblet. Vend ærter og granatæblekerner sammen med de kogte ris. Lun naanbrødene.

Servering

Skyl spinaten, og vend den i gryderetten lige inden servering. Smag til med salt, peber og evt. mere garam masala-pasta. Servér med ris og naanbrød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'