Indisk linsesuppe med krydret svinemørbrad og myntecreme
9. januar 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Linsesuppe smager væsentligt bedre, end det lyder! Især denne indiske variant med krydret svinemørbrad og myntecreme til. Servér gerne naanbrød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie i en gryde sammen med alle krydderierne i 5 minutter. Skræl og riv ingefærstykket, og lad det stege med i gryden.
Skyl linser grundigt i koldt vand. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte. Hæld linser og kikærter i gryden, og steg under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt bouillon, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Tilsæt kokosmælk, kog suppen op, og smag til med salt og peber.
Rør yoghurt med hakkede mynteblade, salt og peber.
Afpuds mørbraden, og skær den i skiver. Steg dem i sesamolie på en pande sammen med chiliflager, salt og peber.
Varm naanbrødene efter anvisningen på pakken.
Servér suppen toppet med stegt svinemørbrad og frisk koriander og med brød og myntecreme ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk