Indisk linsesuppe med krydret svinemørbrad og myntecreme

9. januar 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Linsesuppe smager væsentligt bedre, end det lyder! Især denne indiske variant med krydret svinemørbrad og myntecreme til. Servér gerne naanbrød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie i en gryde sammen med alle krydderierne i 5 minutter. Skræl og riv ingefærstykket, og lad det stege med i gryden.
Skyl linser grundigt i koldt vand. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte. Hæld linser og kikærter i gryden, og steg under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt bouillon, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Tilsæt kokosmælk, kog suppen op, og smag til med salt og peber.
Rør yoghurt med hakkede mynteblade, salt og peber.
Afpuds mørbraden, og skær den i skiver. Steg dem i sesamolie på en pande sammen med chiliflager, salt og peber.
Varm naanbrødene efter anvisningen på pakken.
Servér suppen toppet med stegt svinemørbrad og frisk koriander og med brød og myntecreme ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar