Indisk linsesuppe med grøntsager
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne skønne indiske suppe er perfekt til de kølige aftener, og den kan både serveres som hverdagsmad og som nem gæstemad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde stave. Rens chilien, og hak den fint.
Steg løg, hvidløg og chili i lidt olie i en gryde, til løgene er let karamelliserede. Tilsæt garam masala-pasta, og steg videre i 2 minutter.
Skyl squashen, og skær den i tern. Lad squash, linser, bouillon og kokosmælk koge med i ca. 20 minutter under låg.
Skyl blomkål og broccoli, og del dem i buketter. Lad dem koge med de sidste 5 minutter.
Pres saften af limefrugten. Smag suppen til med limesaft, salt, peber og evt. mere chili. Servér med cremefraiche og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk