Indisk lammecurry med raita og mangochutney
Tag en tur til Indien med smage af både lam, mangochutney, koriander, kardemomme og spidskommen.
![Indisk lammecurry med raita og mangochutney](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/indisk-lammecurry-med-raita-og-mangochutney_1515.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Lad dig ikke afskrække af den lange liste med krydderier – de fås i ethvert velassorteret supermarked. Når du selv støder de hele krydderier, får din curry en meget autentisk smag, og så snart retten er sat over, passer den stort set sig selv i gryden.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner