Indisk kyllingegryde med ananasris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Den søde ananas fra risene i kombination med den cremede kokosmælk fra den indiske kyllingegryde er en sikker vinder!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog jasminrisene efter anvisningen på emballagen.
Pil løg og hak løg og hvidløg, og rist dem let i olie på en stor (sautere)pande.
Skær kødet i mundrette tern, og brun dem godt på panden sammen med løgene.
Bland alle krydderier, og vend dem rundt med kødet på panden. Tilsæt kokosmælk, tomatpuré og vand. Kog op, tilsæt yoghurt, og smag til med salt og peber. Lad retten simre svagt under låg i 20 minutter.
Skær ananas i små tern (fjern skræl og stok). Rist kokos let på en tør pande. Vend ananas og rosiner i de kogte ris lige før servering, og drys med ristet kokos.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på butter chicken
Powered by Froala Editor