Indisk kartoffelsalat med krydderurter
20. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skru op for smagen med denne indiske kartoffelsalat, der har en dressing af bl.a. karry og ingefær. Thaibasilikum, persille og sesamfrø sætter en frisk og krydret prik over i'et.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter.
Halvér de største kartofler.
Rør yoghurt sammen med karry, knust hvidløg, ingefær, limeskal og -saft, og smag til med ekstra karry, salt og peber.
Vend de kogte, afkølede kartofler i dressingen sammen med finthakket chili og snittede forårsløg.
Drys med masser af krydderurter og lidt sesam, og servér.
Tip!
Tilsæt evt. bagt eller kogt blomkål, der, ligesom kartoflen, med sin milde smag kan rumme masser af krydderier.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk