Indisk kartoffelsalat med krydderurter

20. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Skru op for smagen med denne indiske kartoffelsalat, der har en dressing af bl.a. karry og ingefær. Thaibasilikum, persille og sesamfrø sætter en frisk og krydret prik over i'et.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 minutter.
Halvér de største kartofler.
Rør yoghurt sammen med karry, knust hvidløg, ingefær, limeskal og -saft, og smag til med ekstra karry, salt og peber.
Vend de kogte, afkølede kartofler i dressingen sammen med finthakket chili og snittede forårsløg.
Drys med masser af krydderurter og lidt sesam, og servér.

Tip!

Tilsæt evt. bagt eller kogt blomkål, der, ligesom kartoflen, med sin milde smag kan rumme masser af krydderier.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar