Indisk karrysuppe med kylling og ris

Herlig karrysuppe med kylling, der er af indisk afstamning. Den krydrede suppe kaldes også "mulligatawny", og heldigvis er den lettere at spise end at udtale.

Bemærk
Kogetid: I alt 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og skær dem i tern.
Skyl æblet, og skær det i tern. Skyl og halvér tomaterne. Skær kyllingebrysterne i tern på ca. 2 x 2 cm.
Læg grøntsagerne i en gryde med alle de andre ingredienser, undtagen ris og salt.
Sæt låg på, og lad suppen simre over svag varme i ca. 1 time.
Smag suppen til med salt. Tilsæt risene, tag låget af, og kog suppen i yderligere ½ time, til risene er møre.
Servér suppen varm i skåle, evt. med et drys karry på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
18. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar