Indisk karrysuppe med kylling og ris
18. november 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Columbus Leth
Herlig karrysuppe med kylling, der er af indisk afstamning. Den krydrede suppe kaldes også "mulligatawny", og heldigvis er den lettere at spise end at udtale.
Bemærk
Kogetid: I alt 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og skær dem i tern.
Skyl æblet, og skær det i tern. Skyl og halvér tomaterne. Skær kyllingebrysterne i tern på ca. 2 x 2 cm.
Læg grøntsagerne i en gryde med alle de andre ingredienser, undtagen ris og salt.
Sæt låg på, og lad suppen simre over svag varme i ca. 1 time.
Smag suppen til med salt. Tilsæt risene, tag låget af, og kog suppen i yderligere ½ time, til risene er møre.
Servér suppen varm i skåle, evt. med et drys karry på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk