Indisk karrysuppe med kylling og ris

18. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Herlig karrysuppe med kylling, der er af indisk afstamning. Den krydrede suppe kaldes også "mulligatawny", og heldigvis er den lettere at spise end at udtale.

Bemærk
Kogetid: I alt 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder, og skær dem i tern.
Skyl æblet, og skær det i tern. Skyl og halvér tomaterne. Skær kyllingebrysterne i tern på ca. 2 x 2 cm.
Læg grøntsagerne i en gryde med alle de andre ingredienser, undtagen ris og salt.
Sæt låg på, og lad suppen simre over svag varme i ca. 1 time.
Smag suppen til med salt. Tilsæt risene, tag låget af, og kog suppen i yderligere ½ time, til risene er møre.
Servér suppen varm i skåle, evt. med et drys karry på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar