Indisk gryderet med kylling og kartofler

16. januar 2023 af .

Foto: Peter Kam

En cremet og krydret gryderet, som mætter godt. Servér den med nanbrød og gerne med en salat til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Skær kyllingebrystfileterne i strimler eller tern. Pil og hak løg. Skræl ingefæren, og hak den fint.
Smelt smør i en gryde, og steg kartofler, kylling, løg og ingefær ved middel varme i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderier, og lad det stege videre ved høj varme i 1 minut.
Tilsæt tomatpuré, grøntsagsbouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad saucen småkoge i ca. 20 minutter, til den tykner let, og kartoflerne er møre.
Skyl og afdryp spinaten, og vend den i retten. Smag til med salt og peber. Servér med lune nanbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar