Indisk gryderet med kylling og kartofler
16. januar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En cremet og krydret gryderet, som mætter godt. Servér den med nanbrød og gerne med en salat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Skær kyllingebrystfileterne i strimler eller tern. Pil og hak løg. Skræl ingefæren, og hak den fint.
Smelt smør i en gryde, og steg kartofler, kylling, løg og ingefær ved middel varme i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderier, og lad det stege videre ved høj varme i 1 minut.
Tilsæt tomatpuré, grøntsagsbouillon og kokosmælk, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad saucen småkoge i ca. 20 minutter, til den tykner let, og kartoflerne er møre.
Skyl og afdryp spinaten, og vend den i retten. Smag til med salt og peber. Servér med lune nanbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk