Indisk curry med kylling og røde linser
22. januar 2019
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Der er masser af kraft og varme i denne indisk inspirerede gryderet, som dufter og smager skønt af eksotiske krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Del kyllingelårene i to, så du har 6-8 stykker i alt. Brun dem i en stor gryde i smør og olie, og tilsæt finthakket løg og hvidløg, ingefær, garam masala og cayennepeber.
Skyl linserne, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Lad det småkoge i 25 minutter under låg.
Tilsæt yoghurt, og lad det småkoge i yderligere 15 minutter uden låg, eller til kyllingen er meget mør, og saucen er tyk. Smag til med salt, og servér straks med masser af koriander og mandler, lune naanbrød og mangochutney ved siden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Nem kalkungryde med ris
Powered by Froala Editor