Indisk curry med kylling og røde linser
Der er masser af kraft og varme i denne indisk inspirerede gryderet, som dufter og smager skønt af eksotiske krydderier.

0-30 min.
(7)
22. januar 2019 af Louisa LorangFoto: Aller Media
Ingredienser
personer
- dobbelte kyllingelår
- 4
- smør
- 1 spsk.
- olivenolie
- 1 spsk.
- løg (i både)
- 2
- hvidløg (i skiver)
- 2 fed
- skrællet og hakket frisk ingefær
- 25 g
- garam masala
- 1 spsk.
- cayennepeber (efter smag)
- 1 tsk.
- tørrede røde linser
- 1 dl
- kyllingefond
- 3 dl
- græsk yoghurt 10 %
- 2 dl
- salt
Tilbehør:
- frisk koriander (hakket)
- 1 bundter
- ristede og hakkede mandler
- 50 g
- nanbrød
- mangochutney
Sådan gør du
Del kyllingelårene i to, så du har 6-8 stykker i alt. Brun dem i en stor gryde i smør og olie, og tilsæt finthakket løg og hvidløg, ingefær, garam masala og cayennepeber.
Skyl linserne, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Lad det småkoge i 25 minutter under låg.
Tilsæt yoghurt, og lad det småkoge i yderligere 15 minutter uden låg, eller til kyllingen er meget mør, og saucen er tyk. Smag til med salt, og servér straks med masser af koriander og mandler, lune naanbrød og mangochutney ved siden.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Nem kalkungryde med ris
Powered by Froala Editor