Indisk curry med kylling og røde linser

Der er masser af kraft og varme i denne indisk inspirerede gryderet, som dufter og smager skønt af eksotiske krydderier.

Indisk curry med kylling og røde linser
0-30 min.

(7)

22. januar 2019 af Louisa LorangFoto: Aller Media

Ingredienser

personer
dobbelte kyllingelår
4
smør
1 spsk.
olivenolie
1 spsk.
løg (i både)
2
hvidløg (i skiver)
2 fed
skrællet og hakket frisk ingefær
25 g
garam masala
1 spsk.
cayennepeber (efter smag)
1 tsk.
tørrede røde linser
1 dl
kyllingefond
3 dl
græsk yoghurt 10 %
2 dl
salt

Tilbehør:

frisk koriander (hakket)
1 bundter
ristede og hakkede mandler
50 g
nanbrød
mangochutney

Sådan gør du

Del kyllingelårene i to, så du har 6-8 stykker i alt. Brun dem i en stor gryde i smør og olie, og tilsæt finthakket løg og hvidløg, ingefær, garam masala og cayennepeber.
Skyl linserne, og kom dem i gryden sammen med hønsefond. Lad det småkoge i 25 minutter under låg.
Tilsæt yoghurt, og lad det småkoge i yderligere 15 minutter uden låg, eller til kyllingen er meget mør, og saucen er tyk. Smag til med salt, og servér straks med masser af koriander og mandler, lune naanbrød og mangochutney ved siden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også: Nem kalkungryde med ris

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'