Indbagt laks med flødeost og krydderurter
5. november 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Pak din laks ind i butterdej sammen med flødeost, krydderurter og citron, og få den dejligste ret. Servér f.eks. med en frisk salat, der går godt til den fede fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og pres hvidløgsfeddene. Hak krydderurterne.
Varm olien op i en stor pande, og svits hvidløgene et par minutter.
Tilsæt krydderurter, og lad dem blive bløde og falde sammen.
Kom det hele i en skål, og rør flødeost i. Riv skallen af citronerne, og vend den i blandingen.
Del laksefileterne på langs, og gnid dem med salt. Læg dem på midten af butterdejen oven på hinanden for at få højde på.
Smør med krydderurtecremen. Skær nu butterdejens sider i strimler, der er 2 cm bredde, og læg dem skiftevis hen over laksen.
Pisk ægget sammen, pensl butterdejen, og drys med sesamfrø. Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter ved 200°.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv en god klassiker: Skinkestang med butterdej
Powered by Froala Editor