Indbagt laks med flødeost og krydderurter

Pak din laks ind i butterdej sammen med flødeost, krydderurter og citron, og få den dejligste ret. Servér f.eks. med en frisk salat, der går godt til den fede fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og pres hvidløgsfeddene. Hak krydderurterne.
Varm olien op i en stor pande, og svits hvidløgene et par minutter.
Tilsæt krydderurter, og lad dem blive bløde og falde sammen.
Kom det hele i en skål, og rør flødeost i. Riv skallen af citronerne, og vend den i blandingen.
Del laksefileterne på langs, og gnid dem med salt. Læg dem på midten af butterdejen oven på hinanden for at få højde på.
Smør med krydderurtecremen. Skær nu butterdejens sider i strimler, der er 2 cm bredde, og læg dem skiftevis hen over laksen.
Pisk ægget sammen, pensl butterdejen, og drys med sesamfrø. Bag laksen i ovnen i ca. 25 minutter ved 200°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. november 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar