Hytteost med granatæble

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Med friske granatæblekerner kan du give din hytteost et lækkert pift, som gør sig perfekt til morgenmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hytteost i en sigte. Pres den let, så væden forsvinder.
Del agurken på langs, fjern kerner med en teske, og skær resten i små terninger.
Del granatæblet, og tag kernerne ud med en teske. Dryp fri for væde i en sigte. Vend sammen med hytteost og agurk.
Krydr med salt og peber. Steg parmaskinke på en pande.
Servér evt. hytteosten med rugbrødschips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar