Hytteost med granatæble
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Med friske granatæblekerner kan du give din hytteost et lækkert pift, som gør sig perfekt til morgenmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hytteost i en sigte. Pres den let, så væden forsvinder.
Del agurken på langs, fjern kerner med en teske, og skær resten i små terninger.
Del granatæblet, og tag kernerne ud med en teske. Dryp fri for væde i en sigte. Vend sammen med hytteost og agurk.
Krydr med salt og peber. Steg parmaskinke på en pande.
Servér evt. hytteosten med rugbrødschips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk