Hyldeblomstsyltede sild med lakrids og rødløgsmarmelade
Læg vejen forbi fiskehandleren, og køb flotte, hele sildefileter med hjem. Læg dem i lage, og lad dem trække 2-3 dage – så er du klar til at sætte de mest pragfulde, hjemmelavede sild frem på frokostbordet.
![Hyldeblomstsyltede sild med lakrids og rødløgsmarmelade](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/hyldeblomstsyltede-sild-med-lakrids-og-rodlogsmarmelade_2392.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5426025390625&fp-y=0.4714448886350657&fp-z=1.4098228663446055)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: 2-3 døgn. Husk at bruge helt rene sylteglas. Vask dem med opvaskemiddel, skyl dem med kogende vand, og lad dem tørre med bunden i vejret på et rent viskestykke.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner