Hyldeblomstsyltede sild med lakrids og rødløgsmarmelade

Læg vejen forbi fiskehandleren, og køb flotte, hele sildefileter med hjem. Læg dem i lage, og lad dem trække 2-3 dage – så er du klar til at sætte de mest pragfulde, hjemmelavede sild frem på frokostbordet.

Hyldeblomstsyltede sild med lakrids og rødløgsmarmelade
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: 2-3 døgn. Husk at bruge helt rene sylteglas. Vask dem med opvaskemiddel, skyl dem med kogende vand, og lad dem tørre med bunden i vejret på et rent viskestykke.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'