Hyldeblomsteddike

De velduftende hyldeblomster giver en knaldgod smag til syrlig eddike. Brug blandingen i salatdressinger, til bagte og grillede grøntsager eller til fisk og skaldyr.

Bemærk
Trækketid: 14 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl forsigtigt hyldeblomstskærmene i koldt vand, så der ikke falder for mange blomster af.
Klip de største stængler af, og læg blomsterne i et sylteglas.
Hæld peberkornene og æbleeddiken i.
Luk glasset til.
Lad eddiken stå køligt og mørkt og trække smag fra blomsterne i minimum 14 dage, inden den tages i brug.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
16. august 2019 af .

Foto: Aller Media

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar