Hyldeblomst med gingerbeer

24. september 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ingefær og hyldeblomst går faktisk overraskende godt sammen. Foren de to smage i denne alkoholfrie drink, og servér med en strimmel agurk.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom knust is, mynteblade og hyldeblomstdrik i glas.
Del agurken i kvarte på langs, og placér et stykke i hvert glas.
Fyld glasset op med gingerbeer, og nyd straks.
Tilsæt et godt skvæt rom eller gin, hvis du vil have alkohol i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar