Hyldeblomst med gingerbeer
24. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Ingefær og hyldeblomst går faktisk overraskende godt sammen. Foren de to smage i denne alkoholfrie drink, og servér med en strimmel agurk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom knust is, mynteblade og hyldeblomstdrik i glas.
Del agurken i kvarte på langs, og placér et stykke i hvert glas.
Fyld glasset op med gingerbeer, og nyd straks.
Tilsæt et godt skvæt rom eller gin, hvis du vil have alkohol i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Hjemmelavet hyldeblomstsaft
Powered by Froala Editor