Hyldebærsaft med stjerneanis og ingefær
28. januar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Et stort glas varm hyldebærsaft med stjerneanis og ingefær giver varme til hele kroppen, hvad enten det regner, rusker eller sner derude – eller hvis I bare trænger til en hyggelig stund med noget lækkert i glassene uanset vejret.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring hyldebærsaft, ingefærshot, stjerneanis, kandiseret ingefær og vand i kog i en lille gryde.
Sluk for blusset, og lad saften trække i 5 minutter.
Bring saften i kog igen, og fordel i 2 store varmefaste glas eller krus. Servér straks.
Tip!
Fold evt. to servietter på langs, og bind dem om glassene, så de ikke er så varme at holde om.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Lun hyldebærsuppe