Hyldebærsaft med stjerneanis og ingefær

28. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Et stort glas varm hyldebærsaft med stjerneanis og ingefær giver varme til hele kroppen, hvad enten det regner, rusker eller sner derude – eller hvis I bare trænger til en hyggelig stund med noget lækkert i glassene uanset vejret.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring hyldebærsaft, ingefærshot, stjerneanis, kandiseret ingefær og vand i kog i en lille gryde.
Sluk for blusset, og lad saften trække i 5 minutter.
Bring saften i kog igen, og fordel i 2 store varmefaste glas eller krus. Servér straks.

Tip!

Fold evt. to servietter på langs, og bind dem om glassene, så de ikke er så varme at holde om.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også: Lun hyldebærsuppe

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar