Hyben-æble-sorbet med sprødt drys

Hyben og æble giver sammen en skøn sorbet, og med knas af nødder, karamelliseret hvid chokolade og marengs kan man næsten ikke bede om mere.

Hyben-æble-sorbet med sprødt drys
31-60 min.

(0)

October 9, 2020 af Mikkel KarstadFoto: Aller Media

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Det specielle ved ismaskinen er, at den rører isen rundt, mens den fryser, hvilket gør, at der ikke dannes iskrystaller under indfrysningen. Resultatet er en blød og skøn sorbet. Hvis den samme sorbetlage derimod bare kommes i en form og fryses, vil den blive stenhård – rør derfor i ismassen hver halve time de første par timer af indfrysningen, hvis du ikke bruger ismaskine.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'