Hvidløgsbrød på spyd

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Køb et friskbagt flute hos bageren, og tryl det om til et lækkert hvidløgsflute ved at pensle det med en hjemmerørt hvidløgsolie.

Ingredienser

Udstyr

grillspyd

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skyl persillen, og fjern de groveste stilke.
Læg persille og pillede hvidløgsfed i en blender/minihakker.
Tilsæt olivenolie, og blend, til du har en jævn masse. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis konsistensen er for tyk.
Skær brødet i skiver, sæt dem på grillspyd, og pensl med hvidløgsolien.
Læg spyddene på en bageplade med bagepapir, og grill dem i ovnen i 5-7 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar