Hvidløgsbrød på spyd
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Køb et friskbagt flute hos bageren, og tryl det om til et lækkert hvidløgsflute ved at pensle det med en hjemmerørt hvidløgsolie.
Ingredienser
Udstyr
grillspyd
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skyl persillen, og fjern de groveste stilke.
Læg persille og pillede hvidløgsfed i en blender/minihakker.
Tilsæt olivenolie, og blend, til du har en jævn masse. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis konsistensen er for tyk.
Skær brødet i skiver, sæt dem på grillspyd, og pensl med hvidløgsolien.
Læg spyddene på en bageplade med bagepapir, og grill dem i ovnen i 5-7 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk