Hvidløgsbrød med persille

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Næsten hjemmebagt – og så alligevel ikke helt. Nogle gange er det tilladt at vælge den nemme løsning – her med et færdigkøbt flute, som fyldes med krydret smør.

Bemærk
Stegetid: 8 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløg, og skyl persille. Hak begge dele groft. Blend det til en fin puré i en blender/minihakker sammen med citronsaft og olie.
Skær smørret i tern, og blend det sammen med persillepuréen. Smag til med salt og peber.
Skær dybe snit på tværs af flutet med ca. 3 cm’s mellemrum. Fyld hvidløgssmør ned i snittene, og smør resten af hvidløgssmørret uden på brødet.
Rul et stykke bagepapir omkring flutet, og pak det derefter ind i et stykke alufolie. Læg det indpakkede flute på havegrillen i 6-8 minutter – vend det jævnligt undervejs.
Servér brødet direkte i alufolien, og bræk stykker af brødet af efter behov.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar