Hvidløgsbrød med persille
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Næsten hjemmebagt – og så alligevel ikke helt. Nogle gange er det tilladt at vælge den nemme løsning – her med et færdigkøbt flute, som fyldes med krydret smør.
Bemærk
Stegetid: 8 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløg, og skyl persille. Hak begge dele groft. Blend det til en fin puré i en blender/minihakker sammen med citronsaft og olie.
Skær smørret i tern, og blend det sammen med persillepuréen. Smag til med salt og peber.
Skær dybe snit på tværs af flutet med ca. 3 cm’s mellemrum. Fyld hvidløgssmør ned i snittene, og smør resten af hvidløgssmørret uden på brødet.
Rul et stykke bagepapir omkring flutet, og pak det derefter ind i et stykke alufolie. Læg det indpakkede flute på havegrillen i 6-8 minutter – vend det jævnligt undervejs.
Servér brødet direkte i alufolien, og bræk stykker af brødet af efter behov.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk