Hvidløgsbrød
18. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Drop det frosne hvidløgsbrød, og lav dit eget af et godt surdejsbrød med hjemmerørt ostefyld. Perfekt som tilbehør til supper og salater eller bare som en lækker snack.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær riller i brødet med 2 centimeters mellemrum.
Skyl og tør persillen, og hak den groft. Riv comtéen groft. Pil hvidløgene. Rør persille sammen med comté, presset hvidløg, smør og fintrevet citronskal i en skål. Fordél ostemassen i brødrillerne.
Bag brødet i ovnen i 15 minutter, til det er gyldent og sprødt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk