Hvidkålssalat med granatæble og hasselnødder
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sprød og lækker salat af hvidkål, pomelo, granatæble og hasselnødder. En skøn opskrift på det perfekte tilbehør til fx frikadeller eller helstegt kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit hvidkål fint, og vend det med olie, eddike, honning, salt og peber. Anret kålen på et fad.
Pil pomeloen, og del pomelofileterne i mindre stykker.
Skyl og flæk sukkerærterne.
Flæk granatæblet, pil kernerne ud, og fjern de bitre hvide hinder.
Fordel pomelo, sukkerærter og granatæblekerner over kålen sammen med nødder, og top med plukket dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk