Hvidkålssalat med granatæble og hasselnødder

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sprød og lækker salat af hvidkål, pomelo, granatæble og hasselnødder. En skøn opskrift på det perfekte tilbehør til fx frikadeller eller helstegt kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit hvidkål fint, og vend det med olie, eddike, honning, salt og peber. Anret kålen på et fad.
Pil pomeloen, og del pomelofileterne i mindre stykker.
Skyl og flæk sukkerærterne.
Flæk granatæblet, pil kernerne ud, og fjern de bitre hvide hinder.
Fordel pomelo, sukkerærter og granatæblekerner over kålen sammen med nødder, og top med plukket dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar