Hvidkålspizza med oksekød og ost

En pizzabund af hvidkål, lidt hvedemel og æg giver et sundere alternativ til den traditionelle pizza. Forbag bunden, så den bliver lige så sprød og lækker som en almindelig en af slagsen.

Hvidkålspizza med oksekød og ost
31-60 min.

(0)

June 4, 2019 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Brug kikærtemel eller boghvedemel, og du får en glutenfri pizza.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Oksesteg med teksten: Hvad med ægte gammeldags oksesteg? Klik på billedet og se opskriften. Må vi foreslå? Selvom oksesteg er weekendmad, er retten supernem at lave. Stegen bliver mør og lækker efter ca. 1½ time i den store gryde. Se opskriften her: Gammeldags oksesteg

Måske du også kan li'