Hvide trøffelstave med lakrids
21. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Columbus Leth
Inde i konfekten gemmer der sig hvid chokoladecreme med smag af lakrids.
Bemærk
Hviletid: 1-2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm fløden op til kogepunktet i en gryde, og tag gryden af varmen.
Hak chokoladen fint, og rør den i den varme fløde, til den er smeltet. Tilsæt lakridspulver, og lad trøffelmassen hvile på køl i 1-2 timer.
Form hurtigt trøffelmassen til stave, og læg den evt. i fryseren, mens du forbereder chokoladeovertrækket.
Hak chokoladen groft, og smelt den langsomt i en skål over vandbad.
Dyp hurtigt trøffelstavene i den smeltede chokolade, og lad dem hvile på et stykke bagepapir, til chokoladen er størknet. Drys evt. med lidt lakridspulver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk