Hvide trøffelstave med lakrids

21. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Inde i konfekten gemmer der sig hvid chokoladecreme med smag af lakrids.

Bemærk
Hviletid: 1-2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm fløden op til kogepunktet i en gryde, og tag gryden af varmen.
Hak chokoladen fint, og rør den i den varme fløde, til den er smeltet. Tilsæt lakridspulver, og lad trøffelmassen hvile på køl i 1-2 timer.
Form hurtigt trøffelmassen til stave, og læg den evt. i fryseren, mens du forbereder chokoladeovertrækket.
Hak chokoladen groft, og smelt den langsomt i en skål over vandbad.
Dyp hurtigt trøffelstavene i den smeltede chokolade, og lad dem hvile på et stykke bagepapir, til chokoladen er størknet. Drys evt. med lidt lakridspulver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar