Hvide sild med hjemmelavet karrysalat
9. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Til en god sildemad hører hjemmelavet karrysalat. Det er ikke svært at lave og smager markant bedre end den færdigkøbte version.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep og karry.
Pil og hak ægget. Skyl og hak æblet. Pil og hak løget. Hak kapers og cornichoner.
Rør det hele i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber.
Lad karrysalaten trække mindst 1 time før servering.
Skær evt. sildefileterne i mindre stykker, og anret dem i en skål. Drys med karse. Servér sildene med rugbrød og karrysalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk