Hvide sild med hjemmelavet karrysalat

Til en god sildemad hører hjemmelavet karrysalat. Det er ikke svært at lave og smager markant bedre end den færdigkøbte version.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep og karry.
Pil og hak ægget. Skyl og hak æblet. Pil og hak løget. Hak kapers og cornichoner.
Rør det hele i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber.
Lad karrysalaten trække mindst 1 time før servering.
Skær evt. sildefileterne i mindre stykker, og anret dem i en skål. Drys med karse. Servér sildene med rugbrød og karrysalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar