Hvide og grønne asparges med røget laks
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Smukke asparges i to farver med røget laks er en fin forret. Giv aspargeserne en kort tur på havegrillen, eller giv dem flotte stegestriber på en grillpande.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aspargeserne, og bræk den nederste, lidt træede ende af. Skræl de hvide asparges.
Pensl aspargesene med olie, og grill dem 2-3 minutter på hver side (på havegrillen eller på en varm grillpande).
Rør sennep sammen med honning og balsamico. Rør mayonnaise i.
Rør olien i lidt ad gangen. Krydr med salt og peber.
Fordel de grillede asparges på tallerkener. Pynt med en skive laks og rucola, og servér med sennepsdressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk