Hvide nøddetærter med flagesalt

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Er du vild med hvid chokolade, så er de her hvide nøddetærter med flagesalt sagen!

Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

otte små aluminiumsforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Fordel nødderne i et lille ovnfad, og rist dem i 10-15 minutter, til de er gyldne, og den brune hinde nemt løsner sig. Vend rundt i nødderne undervejs.
Placér de varme nødder i et rent viskestykke, og nulr de løse hinder af. Tag nødderne fra, og ryst evt. viskestykket i vasken for at fjerne de løse hinder.
Hak den hvide chokolade groft, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
Hæld chokoladen i aluminiumsforme. Fordel hasselnødderne i hver form, og drys med en smule flagesalt. Sæt dem på køl i mindst 2 timer inden servering.

Tip!

Vælg en chokolade af god kvalitet, fx Ivoire fra Valrhona, for at få det bedste resultat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar