Hvide chokoladetrøfler med citron og kokos

26. december 2022 af .

Foto: Peter Kam

Trøflerne har en fløjlsblød konsistens og en god balance mellem det søde og det syrlige.

Bemærk
Afkøling: 6 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint. Skyl og riv citronen fint, og pres saften.
Varm fløden op i en gryde til lige under kogepunktet. Tilsæt chokolade, citronskal og citronsaft, og tag gryden af varmen. Rør i gryden, til chokoladen er smeltet, og massen er ensartet.
Hæld chokolademassen over i en ren skål, dæk med husholdningsfilm, og sæt på køl i mindst 6 timer.
Form små trøffelkugler af den kolde chokolademasse – brug ca. en stor teske pr. trøffelkugle. Arbejd forholdsvist hurtigt, så chokolademassen ikke begynder at smelte i dine hænder.
Tril trøffelkuglerne i kokosmel, og opbevar dem på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar